instant megoldásaink

Medinet

Szolgáltatott weboldal
kórházak és rendelők számára

Fejlesztésünk célja, hogy tehermentesítsük a kórházak érintett munkatársait és ezzel együtt közérthető formátumú, célzott, hiteles szakmai tartalmakkal lássuk el az oldal látogatóit.

Az elégedettebb páciensekért

Rendszerünk megkönnyíti és gyorsítja a páciensek tájékoztatását, segíti az orvosokkal szembeni bizalomépítést, valamint javítani tudja az intézmények általános megítélését.

Olvass tovább!

Online segítségnyújtás

A tudástárban szakmai bejegyzések hozhatóak létre melyek a szupergyors keresővel kiegészítve hatékonyan segítik a páciensek gyors és hiteles tájékoztatását.

Tematikus info csomagok

Az információs csomagok segítségével a felhasználók egy lapra gyűjtve érhetik el egy-egy adott témakör összes tájékoztató bejegyzését és letölthető dokumentumait.

Személyes orvosi adatlapok

Az Orvoskereső funkcióval minden szakember saját lapot kap a weboldalon ahol bemutathatja eddigi tanulmányait, szakmai tapasztalatát és filozófiáját.

...és rengeteg további hasznos funkció!

modern kezelőfelület

Egyszerűen élmény
vele a munka.

A magyar nyelvű, átlátható  kezelőfelületen egyszerűen – IT szaktudás és kódolás nélkül – kezelhető a weboldal tartalma és beállításai.

Éjjel-nappal jó ránézni

Egy kattintással válthatsz a világos és sötét megjelenési között, így az kevésbé terheli szemet a késő esti munkavégzés közben.

MnP-ipad-ADMIN-mock.jpg

felmérésünk eredménye

Online tájékoztatás
az egészségügyben

Országos felmérést készítettünk, hogy első kézből – közvetlenül a páciensektől – kapjunk választ arra a kérdésünkre, hogy meglátásuk szerint mik a jelenlegi egészségügyi tájékoztatás hiányosságai és miként tudnánk javítani a szakemberek és az intézmények  általános online kommunikációját.

0 +
beérkezett válasz

18 - 55

éves korosztályból

0 %
Fontosnak tartja, hogy az intézmények rendelkezzenek saját weboldallal és online elérhető szakmai tájékoztató anyagokkal.
0 %
Fontosnak tartja, hogy az orvosokról, munkatársakról fényképes, online elérhető, hiteles szakmai információkat találjon.
Csak   0 %
Találja meg a keresett szakmai információkat az adott intézmény vagy szakember weboldalán.
Csak   0 %
Elégedett a rendelések, orvosi konzultációk során kapott tájékoztatás részletességével.

szolgáltatáscsomag

Új weboldal induló
költségek nélkül!

Ügyfeleink a Medinet rendszert egy havidíjas all-in-one szolgáltatáscsomag részeként vehetik igénybe, így az új weboldal indítása fejlesztési költségek nélkül valósítható meg.

Kényelem és biztonság

A weboldalt akár biztonsági szolgáltatással kiegészítve is igényelheted mely többek között tartalmazza a karbantartást, a napi biztonsági mentést és folyamatos ügyféltámogatást is.

Medinet_laptop_mockup_2-másolat.jpg
 • Online tárhely és domain
 • Személyes betanítás
 • Folyamatos ügyféltámogatás
 • Központi rendszerfrissítések
 • Napi biztonsági mentés
 • Rendszerkarbantartás
 • Szakmai online tartalom

Központi közlemények

A rendszer automatikusan képes a központi hivatalos közlemények megjelenítésére. A bejegyzéseket az ügyfelek is tudják szerkeszteni.

Továbbfejleszthető rendszer

Külön megbízás keretein belül lehetőség van a rendszert megjelenésben és a funkciókat tekintve is az adott intézmény egyedi igényeihez igazítani.

Alapítvány támogatás

A weboldalon lehetőség van az intézmény és/vagy egy tetszőlegesen kiválasztott alapítvány megjelenítésére mely segíti a szükséges adománygyűjtést.

Gyakran ismételt kérdések

A Medinet alap verziója egészségügyi intzémények, pl.: kórházak, kórházi osztályok, rendelőintézetek és háziorvosi rendelők számára készült.

Természetesen az orvosokról sem feledkeztünk meg, hiszen a Medinet Personal kifejezetten személyes felhasználásra készült.

 1. Megrendelésedet lejjebb görgetve, a számodra megfelelő szolgáltatáscsomag kiválasztásával tudod leadni felénk.

 2. Erről rövid időn belül – általában max 48h – visszajelzést küldünk és pontosítjuk a részleteket (pl.: a weboldal címe, számlázási adatok stb.).

 3. Amikor ezzel elkészültünk, installáljuk a rendszert és átadjuk az új weboldaladat  személyes betanítással egybekötve. Ekkor még nem publikus a weboldal, csak a hozzáféréssel rendelkezők tudják megnyitni és szerkeszteni, megkezdődik a tartalom feltöltése.

 4. Amikor az intézmény adatai és a bejegyzések feltöltésre kerültek élesítjük az új weboldalt ami innentől már mindenki számára elérhetővé válik.

Szolgáltatáscsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a rendszert igénylő ügyfelek számára csak minimális, vagy egyáltalán semmilyen plusz feladatot ne okozzon a fejlesztés bevezetése így minden műszaki és egyéb feltételt mi biztosítunk. Ideális esetben az új weboldal indulását követően csak a tartalmak ellenőrzése és az intézmény, osztály adatainak megadása szükséges.

Természetesen igen! A Medinet rendszer moduláris felépítése miatt – külön díjazás alapján – akár egyedi fejlesztések, módosítások is végezhetőek a weboldalon mint pl.: időpontfoglalás, állásajánlatok stb.

Biztonsági okokból automatikusan nem importálható más weboldal tartalma, ám a kezelőfelület egyszerű használhatósága miatt kiemelten egyszerű a tartalmak másolása egy már meglévő weboldalról.

Ügyfeleink minden esetben közvetlen hozzáférést kapnak a weboldaluk magyar nyelvű kezelőfelületéhez ahol szerkeszteni tudják a megjelenő tartalmakat, információkat. Ennek használatát előzetesen betanítjuk az érintett munkatársaknak.

Kiemelt célunk, hogy a rendszert igénylő intézmények, kórházi osztályok számára a tevékenységükhöz kapcsolódó általános szakmai tartalomcsomagot is biztosítsunk, Ezek összeállítását és bővítését folyamatosan végezzük.

Szolgáltatásunk teljeskörű üzemeltetést biztosít, így magába foglalja a rendszeres karbantartást és rendszerfrissítéseket is. A hibákat közvetlenül felénk jelezhetik az ügyfelek, ezt követően megvizsgáljuk a fennálló problémát és elhárítjuk azt.

Az intézmények érintett munkatársai számára folyamatos ügyféltámogatást biztosítunk: kezdve a személyes betanítással, majd a későbbiek során az online tudtástárunkban található bejegyzések segítik a rendszer használatát. Természetesen telefonon és emailben is rendelkezésre állunk a felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan. 

Igen, a Medinet rendszer fejlesztését folyamatosan végezzük.

Az általános – pl.: biztonsági, stabilitási – frissítéseket automatikusan, térítésmentesen megkapják az ügyfelek, az új funkciókat pedig egyszeri vagy meghatározott havidíj alapján tudjuk beépíteni a weboldalba. Ügyfeleinket folyamatosan értesítjük az új fejlesztésekről, de egyedi igényeket is fogadunk.

Próbáld ki működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Próbáld ki működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Szolgálatás megrendelése

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Alap csomag

havidíjas szolgáltatás

28.990 Ft + ÁFA / hó

0 Ft induló költséggel!

Új weboldal a Medinet rendszerrel
Online tárhely és domain
Személyes betanítás
Rendszerfrissítések telepítése
Folyamatos működés-megfigyelés
Biztonsági mentés és helyreállítás
Weboldal karbantartás

Plus csomag

havidíjas szolgáltatás

43.990 Ft + ÁFA / hó

0 Ft induló költséggel!

Új weboldal a Medinet rendszerrel
Online tárhely és domain
Személyes betanítás
Folyamatos működés figyelés
Biztonsági frissítések
Biztonsági mentés és helyreállítás
Weboldal karbantartás

Csak weboldal

egyösszegű megvásárlás

494.990 Ft + ÁFA

tárhely díja 25.990 Ft + ÁFA / év

Új weboldal a Medinet rendszerrel
Online tárhely és domain
Személyes betanítás
Rendszerfrissítések telepítése
Folyamatos működés-megfigyelés
Biztonsági mentés és helyreállítás
Weboldal karbantartás

Kezdjük meg az együttműködést!

Készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeink bármelyikén!

Elérhetőségeink

 • BS Creative Kft.
 • hello@brandforce.hu
 • +36 30 271 5750

Számlázás

Székhely
1035 Budapest
Miklós utca 13., 8/42.
Levelezés
1082 Budapest
Nap utca 10., 3/4.
Cégjegyzékszám
01 09 336044
Adószám
26629085-2-41
Bankszámlaszám
MagNet Bank Zrt.
16200010-10091979

Köszönjük!

Az üzenetet

Megkaptuk!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és amennyiben PDF tájékoztatónkat is igényelted, úgy a dokumentum rövidesen kiküldésre kerül.