instant megoldásaink

Medinet • kórházi keretrendszer

Rendszerünk megkönnyíti és gyorsítja a páciensek tájékoztatását, segíti az orvosokkal szembeni bizalomépítést, valamint javítani tudja az intézmények általános megítélését.

Fejlesztésünk célja, hogy tehermentesítsük a kórházak érintett munkatársait és ezzel együtt közérthető formátumú, célzott, hiteles szakmai tartalmakkal lássuk el az oldal látogatóit.

Görgess lejjebb!

Automatizált segítségnyújtás

A rendszerbe integrált chatbot szükség esetén irányított beszélgetés keretein belül segíti a látogatót, hogy megtalálja a számára releváns tartalma(ka)t.

Tematikus info csomagok

Az információs csomagok segítségével a felhasználók egy lapra gyűjtve érhetik el egy-egy adott témakör összes tájékoztató bejegyzését és dokumentumait.

Személyes orvosi adatlapok

Az Orvoskereső funkcióval minden szakember saját lapot kap a weboldalon ahol bemutathatja eddigi tanulmányait, szakmai tapasztalatát és filozófiáját.

...és rengeteg további hasznos funkció!

felmérésünk eredménye

Online tájékoztatás
az egészségügyben

Országos felmérést készítettünk, hogy első kézből – közvetlenül a páciensektől – kapjunk választ arra a kérdésünkre, hogy meglátásuk szerint mik a jelenlegi egészségügyi tájékoztatás hiányosságai és miként tudnánk javítani az intézmények általános szakmai kommunikációját.

0 +
beérkezett válasz

18 - 55

éves korosztályból

0 %
Fontosnak tartja, hogy az intézmények rendelkezzenek saját weboldallal és online elérhető szakmai tájékoztató anyagokkal.
0 %
Fontosnak tartja, hogy az orvosokról, munkatársakról fényképes, online elérhető, hiteles szakmai információkat találjon.
Csak   0 %
Találja meg a keresett információkat az adott intézmény, kórházi osztály weboldalán.
Csak   0 %
Elégedett a rendelések, orvosi konzultációk során kapott információkkal, tájékoztatással.

szolgáltatáscsomag

Új weboldal induló
költségek nélkül!

Annak érdekében, hogy fejlesztésünket a lehető legtöbb intézménybe eljuttathassuk, ügyfeleink a Medinet rendszert egy havidíjas, all-in-one szolgáltatáscsomagként vehetik igénybe, így az új weboldal használatának megkezdése semmilyen induló költséggel nem jár. A szolgáltatás többek között magába foglalja a teljeskörű üzemeltetést, a rendszer használatának betanítását és a későbbi telefonos illetve online ügyféltámogatást is.

 • Online tárhely és domain
 • Személyes betanítás
 • Folyamatos ügyféltámogatás
 • Központi rendszerfrissítések
 • Napi biztonsági mentés
 • Rendszerkarbantartás
 • Chatbot rendszer
 • Szakmai tájékoztató anyagok

pénzügyi megoldás

Medinet szponzor program

Szponzor programunk hiánypótló megoldást jelent az egészségügyi ágazat szereplői számára. Az együttműködési forma lényege, hogy egy- egy cég vagy szervezet átvállalja a kiválasztott intézmény(ek) helyett a havidíj finanszírozását melyért cserébe – szigorú irányelvek mentén – megjelenési lehetőségeket kap a weboldal(ak)on. Az együttműködés keretein belül az adott intézménynek lehetősége nyílik a modern és magas színvonalú szakmai tájékoztatásra, szponzor partnerünk pedig közvetlenül, célzott és elegáns módon kerülhet kapcsolatba a weboldal látogatóival.

Gyakran ismételt kérdések

Szolgáltatáscsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a rendszert igénylő ügyfelek számára csak minimális, vagy egyáltalán semmilyen plusz feladatot ne okozzon a fejlesztés bevezetése így minden műszaki és egyéb feltételt mi biztosítunk. Ideális esetben az új weboldal indulását követően csak a tartalmak ellenőrzése és az intézmény, osztály adatainak megadása szükséges.

Szponzor programunkba – a rendszer használatához és támogatóként is – a lap alján található űrlapunk segítségével, vagy elérhetőségeink bármelyikén lehet jelentkezni.

Szponzoraink a tevékenységüktől függően, az intézményekkel egyeztetett szigorú irányelveket betartva, korlátozottan jelenhetnek meg a weboldalakon. Egészségügyi vállalkozások esetén edukációs tartalmakat tehetnek közzé a logójuk megjelenítésével, egyéb partnerek esetén egyedi megoldásokat biztosítunk.

Természetesen igen! Szponzor programunkat azért hoztuk létre, hogy az intézmények számára azok pénzügyi lehetőségeitől függetlenül tudjuk biztosítani fejlesztésünket, de amennyiben egy kórház, osztály vagy rendelő szponzor nélkül kívánja használni a rendszert annak semmi akadálya!

A rendszer és a kapcsolódó szolgáltatáscsomag havidíját minden esetben a felhasználási módtól – pl.: teljes intézmény vagy kórházi osztály, rendelő – határozzuk meg. Kérd ingyenes PDF tájékoztatónkat!

Ügyfeleink minden esetben közvetlen hozzáférést kapnak a weboldaluk magyar nyelvű kezelőfelületéhez ahol szerkeszteni tudják a megjelenő tartalmakat, információkat. Ennek használatát személyesen tanítjuk be az érintett munkatársaknak.

Elméletben bármilyen weboldalról lehetséges a már meglévő tartalmak átemelése azonban minden esetben szükséges megvizsgálnunk a rendszerek kompatibilitását mely alapján meg tudjuk határozni a további lépéseket.

Kiemelt célunk, hogy a rendszert igénylő intézmények, kórházi osztályok számára a tevékenységükhöz kapcsolódó általános szakmai tartalomcsomagot is biztosítsunk, Ezek összeállítását és bővítését folyamatosan végezzük.

Szolgáltatásunk teljeskörű üzemeltetést biztosít, így magába foglalja a rendszeres karbantartást és rendszerfrissítéseket is.

Az intézmények érintett munkatársai számára folyamatos ügyféltámogatást biztosítunk: kezdve a személyes betanítással, majd a későbbiek során telefonon és emailben is rendelkezésre állunk a felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan.

Próbáld ki működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Nézd meg működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Kezdjük meg az együttműködést!

Szeretnéd használni rendszerünket vagy szponzorként jelentkeznél? Kérd a rendszerrel és a szponzor programmal kapcsolatos PDF tájékoztatónkat az alábbi űrlap segítségével vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Elérhetőségeink

 • BS Creative Kft.
 • hello@brandforce.hu
 • +36 30 271 5750

Számlázás

Székhely
1035 Budapest
Miklós utca 13., 8/42.
Levelezés
1082 Budapest
Nap utca 10., 3/4.
Cégjegyzékszám
01 09 336044
Adószám
26629085-2-41
Bankszámlaszám
MagNet Bank Zrt.
16200010-10091979

Köszönjük!

Az üzenetet

Megkaptuk!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és amennyiben PDF tájékoztatónkat is igényelted, úgy a dokumentum rövidesen kiküldésre kerül.