instant megoldásaink

Medinet

Szolgáltatott weboldal
kórházak és rendelők számára

Fejlesztésünk célja, hogy tehermentesítsük a kórházak érintett munkatársait és ezzel együtt közérthető formátumú, célzott, hiteles szakmai tartalmakkal lássuk el az oldal látogatóit.

Az elégedettebb páciensekért

Rendszerünk megkönnyíti és gyorsítja a páciensek tájékoztatását, segíti az orvosokkal szembeni bizalomépítést, valamint javítani tudja az intézmények általános megítélését.

Görgess lejjebb!

Automatizált segítségnyújtás

A rendszerbe integrált chatbot szükség esetén irányított beszélgetés keretein belül segíti a látogatót, hogy megtalálja a számára releváns tartalma(ka)t.

Tematikus info csomagok

Az információs csomagok segítségével a felhasználók egy lapra gyűjtve érhetik el egy-egy adott témakör összes tájékoztató bejegyzését és dokumentumait.

Személyes orvosi adatlapok

Az Orvoskereső funkcióval minden szakember saját lapot kap a weboldalon ahol bemutathatja eddigi tanulmányait, szakmai tapasztalatát és filozófiáját.

...és rengeteg további hasznos funkció!

modern kezelőfelület

Egyszerűen élmény
vele a munka.

A teljesen magyar nyelvű, átlátható és letisztult kezelőfelületen – mely akár okostelefonról és tabletről is elérhető – könnyen és egyszerűen kezelhetőek a weboldal beállításai valamint a tartalmak.

Éjjel-nappal jó ránézni

Az admin felületen bármikor egy kattintással lehet váltani a világos és sötét megjelenési mód között, így az kevésbé terheli szemet a késő esti digitális munkavégzés során.

felmérésünk eredménye

Online tájékoztatás
az egészségügyben

Országos felmérést készítettünk, hogy első kézből – közvetlenül a páciensektől – kapjunk választ arra a kérdésünkre, hogy meglátásuk szerint mik a jelenlegi egészségügyi tájékoztatás hiányosságai és miként tudnánk javítani a szakemberek és az intézmények  általános online kommunikációját.

0 +
beérkezett válasz

18 - 55

éves korosztályból

0 %
Fontosnak tartja, hogy az intézmények rendelkezzenek saját weboldallal és online elérhető szakmai tájékoztató anyagokkal.
0 %
Fontosnak tartja, hogy az orvosokról, munkatársakról fényképes, online elérhető, hiteles szakmai információkat találjon.
Csak   0 %
Találja meg a keresett szakmai információkat az adott intézmény vagy szakember weboldalán.
Csak   0 %
Elégedett a rendelések, orvosi konzultációk során kapott tájékoztatás részletességével.

szolgáltatáscsomag

Új weboldal induló
költségek nélkül!

Annak érdekében, hogy fejlesztésünket a lehető legtöbb intézménybe eljuttathassuk, ügyfeleink a Medinet rendszert egy havidíjas all-in-one szolgáltatáscsomagként vehetik igénybe, így az új weboldal készítése induló költségek nélkül valósítható meg.

Kényelem és biztonság

Szolgáltatásunk többek között magába foglalja a teljeskörű üzemeltetést, a rendszer használatának betanítását és a későbbi telefonos illetve online ügyféltámogatást is.

 • Online tárhely és domain
 • Személyes betanítás
 • Folyamatos ügyféltámogatás
 • Központi rendszerfrissítések
 • Napi biztonsági mentés
 • Rendszerkarbantartás
 • Chatbot rendszer
 • Szakmai tájékoztató anyagok

pénzügyi megoldás

Medinet szponzor program

Szponzor programunk hiánypótló megoldást jelent az egészségügy szereplői számára. Az együttműködési forma lényege, hogy egy- egy cég vagy szervezet átvállalja a kiválasztott intézmény(ek) helyett a havidíj finanszírozását melyért cserébe – szigorú irányelvek mentén – megjelenési lehetőségeket kap a weboldal(ak)on. Az együttműködés keretein belül az adott intézménynek lehetősége nyílik a modern és magas színvonalú szakmai tájékoztatásra, szponzor partnerünk pedig közvetlenül, célzott és elegáns módon kerülhet kapcsolatba a weboldal látogatóival.

Gyakran ismételt kérdések

A rendszer és a kapcsolódó szolgáltatáscsomag havidíja nettó 64.990 Ft-ról indul, és minden esetben egyedileg, a felhasználási módtól függően – pl.: kórház vagy kórházi osztály, rendelő – határozzuk meg. Kérd ingyenes PDF tájékoztatónkat!

A Medinet alap verziója egészségügyi intzémények, pl.: kórházak, kórházi osztályok, rendelőintézetek és háziorvosi rendelők számára készült.

Természetesen az orvosokról sem feledkeztünk meg, hiszen a Medinet Personal kifejezetten személyes felhasználásra készült. További részletekért kattints ide!

Szolgáltatáscsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a rendszert igénylő ügyfelek számára csak minimális, vagy egyáltalán semmilyen plusz feladatot ne okozzon a fejlesztés bevezetése így minden műszaki és egyéb feltételt mi biztosítunk. Ideális esetben az új weboldal indulását követően csak a tartalmak ellenőrzése és az intézmény, osztály adatainak megadása szükséges.

Szponzor programunkba – akár intézményként, akár támogatóként – a lap alján található űrlapunk segítségével, vagy elérhetőségeink bármelyikén lehet jelentkezni.

A szponzorok szigorú irányelveket betartva, korlátozottan jelenhetnek meg a weboldalakon. Egészségügyi vállalkozások esetén edukációs tartalmakat tehetnek közzé a logójuk megjelenítésével, egyéb partnerek esetén kizárólag a bejegyzések fejlécében megjelenő elegáns, letisztult támogatói banner helyezhető el például az alábbi szöveggel:

A tartalom megjelenését a “Termék neve” forgalmazója, a “Vállalat Neve Zrt.” támogatta.

Természetesen igen! Szponzor programunkat azért hoztuk létre, hogy az intézmények számára azok pénzügyi lehetőségeitől függetlenül tudjuk biztosítani fejlesztésünket, de amennyiben egy kórház, osztály vagy rendelő szponzor nélkül kívánja használni a rendszert annak semmi akadálya!

Természetesen igen! A Medinet rendszer moduláris felépítése miatt – külön díjazás alapján – akár egyedi fejlesztések, módosítások is végezhetőek a weboldalon.

Ügyfeleink minden esetben közvetlen hozzáférést kapnak a weboldaluk magyar nyelvű kezelőfelületéhez ahol szerkeszteni tudják a megjelenő tartalmakat, információkat. Ennek használatát előzetesen betanítjuk az érintett munkatársaknak.

Biztonsági okokból automatikusan nem importálható más weboldal tartalma, ám a kezelőfelület egyszerű használhatósága miatt kiemelten egyszerű a tartalmak másolása egy már meglévő weboldalról.

Kiemelt célunk, hogy a rendszert igénylő intézmények, kórházi osztályok számára a tevékenységükhöz kapcsolódó általános szakmai tartalomcsomagot is biztosítsunk, Ezek összeállítását és bővítését folyamatosan végezzük.

Szolgáltatásunk teljeskörű üzemeltetést biztosít, így magába foglalja a rendszeres karbantartást és rendszerfrissítéseket is. A hibákat közvetlenül felénk jelezhetik az ügyfelek, ezt követően megvizsgáljuk a fennálló problémát és elhárítjuk azt.

Az intézmények érintett munkatársai számára folyamatos ügyféltámogatást biztosítunk: kezdve a személyes betanítással, majd a későbbiek során telefonon és emailben is rendelkezésre állunk a felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan.

Igen, a Medinet rendszer fejlesztését folyamatosan végezzük.

Az általános – pl.: biztonsági, stabilitási – frissítéseket automatikusan, térítésmentesen megkapják az ügyfelek, az új funkciókat pedig egyszeri vagy meghatározott havidíj alapján tudjuk beépíteni a weboldalba. Ügyfeleinket folyamatosan értesítjük az új fejlesztésekről, de egyedi igényeket is fogadunk.

Próbáld ki működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Nézd meg működés közben!

Tekintsd meg a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának weboldalát mely a Medinet rendszert használja!

Az orvosok számára készült rendszert keresed?

Kezdjük meg az együttműködést!

Szeretnéd használni rendszerünket vagy szponzorként jelentkeznél? Kérd a rendszerrel és a szponzor programmal kapcsolatos PDF tájékoztatónkat az alábbi űrlap segítségével vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Elérhetőségeink

 • BS Creative Kft.
 • hello@brandforce.hu
 • +36 30 271 5750

Számlázás

Székhely
1035 Budapest
Miklós utca 13., 8/42.
Levelezés
1082 Budapest
Nap utca 10., 3/4.
Cégjegyzékszám
01 09 336044
Adószám
26629085-2-41
Bankszámlaszám
MagNet Bank Zrt.
16200010-10091979

Köszönjük!

Az üzenetet

Megkaptuk!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és amennyiben PDF tájékoztatónkat is igényelted, úgy a dokumentum rövidesen kiküldésre kerül.