Medinet Personal

Miért válaszd a Medinet szolgáltatást?

benh_sign
Ben Horvath
UI/UX Designer, WordPress Expert

Online tudástár és blog

Praxisok kezelése

Több bevétel

...és rengeteg további hasznos funkció!

modern kezelőfelület

Egyszerűen élmény
lesz vele a munka

Éjjel-nappal jó ránézni.

felmérésünk eredménye

Online tájékoztatás
az egészségügyben

0 +
beérkezett válasz

18 - 55

éves korosztályból

0 %
Fontosnak tartja, hogy az intézmények rendelkezzenek saját weboldallal és online elérhető szakmai tájékoztató anyagokkal.
0 %
Fontosnak tartja, hogy az orvosokról, szakdolgozókról fényképes, online elérhető, hiteles szakmai információkat találjon.
Csak   0 %
Találja meg a keresett szakmai információkat az adott intézmény vagy szakember weboldalán.
Csak   0 %
Elégedett a rendelések, orvosi konzultációk során kapott tájékoztatás részletességével.

szolgáltatáscsomag

Kényelmes, gyors,
időt spórol neked.

Weboldal akár 24 órán belül!

Továbbfejleszthető rendszer

Google Analytics és SEO

Alapítvány támogatása

Gyakran ismételt kérdések

A Medinet Personal verziója orvosok és egészségügyi szakemberek számára készült akik normál- és/vagy magánpraxissal rendelkeznek.

Természetesen a kórházakról és rendelőkről sem feledkeztünk meg, hiszen a Medinet Standard kifejezetten intézményi felhasználásra készült. További részletekért kattints ide!

  1. Megrendelésedet lejjebb görgetve, a számodra megfelelő szolgáltatáscsomag kiválasztásával tudod leadni felénk melyet a rendeléskor bankkártyával tudsz kifizetni. A számlát emailben küldjük illetve a profilodban is megtalálod.

  2. A megrendelésről rövid időn belül – általában max 48h – visszajelzést küldünk és pontosítjuk a részleteket (pl.: a weboldal címe, esetleges egyedi igények)

  3. Amikor beérkezett az összeg, installáljuk a rendszert és amint lehet átadjuk az új weboldaladat – akár személyes betanítással egybekötve. Ekkor még nem publikus a weboldal, csak a hozzáféréssel rendelkezők tudják megnyitni és szerkeszteni, megkezdődik a tartalom feltöltése.

  4. Amikor a adataid és az bejegyzések feltöltésre kerültek jelezd felénk, és élesítjük az új weboldalt ami innentől már mindenki számára elérhetővé válik.

Szolgáltatáscsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink számára csak minimális plusz feladatot okozzon a fejlesztés bevezetése így minden műszaki feltételt mi biztosítunk. Ideális esetben az új weboldal átadását követően csak a szakmai tartalmak feltöltése és az orvos valamint a rendelés(ek) adatainak megadása szükséges.

A hibákat közvetlenül felénk jelezhetik az ügyfelek, ezt követően megvizsgáljuk a fennálló problémát és – az adott szolgáltatáscsomagnak megfelelően – elhárítjuk azt. A weboldal ára nem tartalmaz karbantartást, de külön szolgáltatásként igénybe tudod venni biztonsági mentéssel egybekötve!

Ügyfeleink minden esetben közvetlen hozzáférést kapnak a weboldaluk magyar nyelvű kezelőfelületéhez ahol szerkeszteni tudják a megjelenő tartalmakat, információkat. Ennek használatát személyesen vagy online tanítjuk be.

Biztonsági okokból automatikusan nem importálható más weboldal tartalma, ám a kezelőfelület egyszerű használhatósága miatt kiemelten egyszerű a tartalmak másolása egy már meglévő weboldalról.

Kiemelt célunk, hogy a rendszert használó orvosok és egészségügyi szakemberek számára a tevékenységükhöz kapcsolódó általános szakmai tartalomcsomagot is biztosítsunk, azonban jelenleg még nem áll rendelkezésre szabadon használható szakmai tartalom. 

Ügyfeleink számára folyamatos támogatást biztosítunk: telefonon és emailben is rendelkezésre állunk a felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan. 

Próbáld ki a weboldalt!

Szolgálatás megrendelése

Alap csomag

havidíjas szolgáltatás

49.990 Ft egyszeri díj

majd évente 24.990 Ft

Új weboldal a Medinet rendszerrel
Online tárhely és domain
Rendszerfrissítések telepítése
Bannerek kezelése

Plus csomag

havidíjas szolgáltatás

124.990 Ft egyszeri díj

majd évente 24.990 Ft

Új weboldal a Medinet rendszerrel
Online tárhely és domain
Rendszerfrissítések telepítése
Bannerek kezelése

További kérdéseid maradtak?

Weboldal karbantartás

Egyedi weboldal készítés

szolgáltatás megrendelése

Medinet Personal weboldal szolgáltatás

brf_logo_new_FINAL_BLUE

Miben segíthetünk?

Köszönjük!

Az üzenetet

Megkaptuk! 🎉

Köszönjük!

A rendelést

Megkaptuk! 🎉

webeezy_logo_PNG_BLUE

Elérhetőségeink

Számlázás

Székhely
1035 Budapest
Miklós utca 13., 8/42.
Levelezés
1082 Budapest
Nap utca 10., 3/4.
Cégjegyzékszám
01 09 336044
Adószám
26629085-2-41
Bankszámlaszám
MagNet Bank Zrt.
16200010-10091979

Miben segíthetünk?