Növeld a bevételed szolgáltatásaink ajánlásával!

.

Miről szól a partnerprogram?

benh_sign
Ben Horvath
UI/UX Designer, WordPress Expert
0 %

kifizetés az ajánlásért

0 %

kedvezmény az árból

partnerprogram

Hozz ki többet a kommunikációdból!

partnerprogram részletek

A Te döntésed, hogy
hogyan csinálod

Facebook

Instagram

YouTube

E-mail küldés

Kapcsolt szolgáltatás

Egyedi együttműködés

kreatív anyagok

Tőlünk minden támogatást megkapsz

Gyakran ismételt kérdések

Tudjuk milyen fontos, hogy amit ajánlasz az valóban minőségi szolgáltatás legyen, hiszen a nevedet adod hozzá. Törekszünk arra, hogy mindig a lehető legmagasabb színvonalat képviseljük melyről megbizonyosodhatsz referencia munkáink megtekintése során.

A partnerkódodat jelenleg az egyedi weboldal készítés, webáruház készítés szolgáltatásokhoz lehet felhasználni. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük melyről természetesen partnereinket is tájékoztatjuk.

Jelenleg az általunk küldött heti vagy havi riport alapján tudod követni a partnerkódod felhasználását és a jutalékod várható végösszegét de tervben van egy automatizált affiliate rendszer kialakítása.

A jutalékod a szolgáltatások normál ára alapján kerül meghatározásra, tehát a vásárló számára biztosított kedvezmény nem befolyásolja a bevételedet.

Például ha egy szolgáltatás 100.000 Ft és a vásárló 10% kedvezményben részesül, Te ugyanúgy a normál ár 10%-ának megfelelő, 10.000 Ft összegű jutalékot kapsz tőlünk.

A kiszámított jutalékok bruttó összegek melyet számla alapján fizetünk ki részedre az előzetesen megkötött partneri szerződés alapján.

A havi riporthoz – amennyiben történt értékesítés a partnerkódoddal – egy teljesítés igazolás is tartozik mely alapján kiállíthatod részünkre a számlát a jutalékról, mi pedig utalással egyenlítjük ki azt.

Ha ÁFA mentesen adózol (KATA) és az aktuális jutalékod 10.000 Ft, akkor 10.000 Ft AAM számlát kell kiállítanod. Ha ÁFA-s adózásba tartozol akkor a számla bruttó végösszegének kell 10.000 Ft-nak lenni, tehát 7.847 Ft + ÁFA szerepelhet rajta.

Jelentkezz a partnerprogramba!

Nézd meg a referenciákat!

brf_logo_new_FINAL_BLUE

Miben segíthetünk?

Köszönjük!

Az üzenetet

Megkaptuk! 🎉

Köszönjük!

A rendelést

Megkaptuk! 🎉

webeezy_logo_PNG_BLUE

Elérhetőségeink

Számlázás

Székhely
1035 Budapest
Miklós utca 13., 8/42.
Levelezés
1082 Budapest
Nap utca 10., 3/4.
Cégjegyzékszám
01 09 336044
Adószám
26629085-2-41
Bankszámlaszám
MagNet Bank Zrt.
16200010-10091979

Miben segíthetünk?